Helgen

Rätt skön helg ändå. Jobbat fredag kväll och lördag dag, men dock lycklig över en ledig lördagskväll:) Igår avnjöt jag kvällen i mysanda; homemade burgers med egengjorda klyftpotatis, massa lösgodis, cider och filmen New Moon. Riktigt skön film.

Morgondagen startade bra med sovmorgon, en kurrande katt kom och väckte mig vid kudden.. Sedan har jag och Johan vart duktiga då vi städat och satt upp vårgardiner i vardagsrummet. Ett pass på gymet blev det med. Jag börjar få in rytmen på gymet, nu har jag koll på maskinerna. Mkt nöjd över mig själv där när det gäller de nya gym-talangerna. Vid 16 fick vi besök, vi bjöd på våfflor. Smaskens! Ikväll är planerna att se Luftslottet som sprängdes. Oh vad jag har längtat efter att se den...

Planer inför nästa vecka;
1. nya utmaningar på jobbet.
2. Inköp av Hissgardiner till köket. 
3. Inköp av smål 1dl-flaskor i form av schampo o annat smått o gott som behövs till resan. På torsdag bär det av till Barcelona för att hälsa på min goda vän Carro. Jag och Hasse ska åka dit, o laddade är vi!!!!
4. Träna månd-onsd. Måste löpträna!
5. Färga håret.

Auf wiedersehn!


Styrketräning

Idag körde jag mitt första gympass på Nautilus med en personlig tränare. De lade upp ett program anpassat till mina behov med träningen. Kändes riktigt bra att träna efter ett program för en gångs skull. Jag blir sugen på att börja gyma, är dessutom ett bra komplement till löpningen. Ikväll blir det Grace vid 21 - jag längtar!

Dagens middag: Tonfisk i chili/paprika creme fraiche med pasta och fetaost.  Smaskens det!

Samvetet

Det finns ngt som sitter o gnager på mitt samvete typ varje dag, att jag ska höra av mig till mina nära och kära. Det är så otroligt viktigt, men lik förbannat brister min kommunikationsnivå och jag förskjuter lätt det: "det är så sent nu, jag ringer imorgon"är oftast en förbannat dålig ursäkt. Jag tror hela tiden att jag ska hinna det den aktuella dagen, och sedan skjuter jag upp det av den ena eller den andra anledningen. En ond cirkel jag vill få stopp på och därmed slå ihjäl det dåliga samvetet. Det faktum att jag är dålig på att höra av mig tror jag är ärftligt. Mamma, ta inte illa upp nu - men jag har ärft detta av dig. När jag var yngre var jag ett proffs på detta,speciellt att prata i telefon, helst flera timmar per kväll. Men men, det var tider.. Om någon har ett tips är jag mkt intresserad av att höra detta?!:)

God natt!


Måndagskväll

Helgen har varit bra. I fredags bar det av till spahotellet Ekoxen i Linköping. Anledningen till detta härliga; jag och Johan firade att vi varit förlovade i ett år. Riktigt mysig kväll med bastubad, middag och vin. Kvällen avslutades bra när vi däckade som små barn i hotellrummet innan klockan 23:)Börjar vi bli gamla kanske?? För två år sedan när vi var där, satt vi uppe länge och drack vin och öl. Ändras snabbt på två år det.. Dagen efter var vi dock på g igen för en tur nere på spaavdelningen och en vistelse bland den härliga frukostbufeen. Ett toppendygn, kan inte få nog av dessa uppfriskande småresor emellanåt. Ljusar upp vardagen och gör mig mer uppmärksam på att vara nöjd för det jag faktiskt har och tacksam för att kan unna mig dessa små vistelser emellanåt. (Trots det eviga sparandet och snålandet för att nå dit - icke att förglömma).

Ikväll serveras det en klassisk kalops hemma hos Åsforsen/Blomman. Är egentligen rätt lätt att tillaga, sköter ju sig självt i grytan i 1,5 timma medan jag kan pyssla med annat - som att skriva lite här.

Sen styrketräning med Linn ikväll med, 19.30 bär det av mot gymet. Härlit att gå dit med ngn - då min motivationsninå på träning ligger på minus 5 just nu. Inte bra. Skyller på isen och snön. Gör mig grymt omotiverad, dock har den fina solen lyst upp min dag.

God afton!

Dagens middag

Dagens middag bestod av homemade burgers, cheddarost, hamburgerbröd från MAX samt massa grönsaker, ketchup och dressing. Smaskens!

Min stackars katt har för första gången fått duscha idag. Han tog det bra enda tills schampot hade kommit i, då var det inte roligt längre. Tyckte otroligt synd om honom efteråt när han darrade och frös. Nu är det lugnt igen, missen har torkat och är åter på bra humör:)

Snart är det dags för Criminal minds, eller kanske somna i soffan. Eftersom jag nyligen påbörjat ett nytt jobb, lägger jag all min energi där. Sedan är jag som en slagen hjälte när jag kommer hem. Kära divansoffa har fått sig en tapper vän...

Guten nacht!

Lets go


Den här bloggen har varit i tillväxtfasen tankemässigt under en lång tid. Nu känner jag mig redo att påbörja den...  Jag har liksom väntat på det rätta tillfället. Eller snarare väntat på Inspirationen. Nu känns det som att den är här:)

Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0