Sista arbetsdagen - sen SEMESTER!

Tjohoo vad skönt! Idag vid 16.30 går jag från jobbet och kommer inte tillbaka på 16 dagar. Himmelriket:)

A6 efter jobbet blir det, lite shopping till lyan (bland annat span på min hängmatta) och förhoppningsvis en ny bikini o ett par shorts som jag kan springa omkring i borta i Norge. Väl hemma igen förmodar jag att det blir ett soffläge med ett glas vin, med hela vårens trötthet bärande på axlarna. Somna till en film kan nog bli aktuellt där med... Imorgon bitti har jag inplanerad sovmorgon, det har jag sett fram emot i minst två veckor - ljuvligt ljuvligt ska det bli!

Bw. Här kommer en skön låt, särskilt introt:
Kylie Minogue – All The Lovers

Dessa böcker ska läsas på semestern:

Hypnotisören
Och den här..........

Bokföring : praktisk handbok med konteringsexempel
(kke inte riktigt lika exciting en solig dag, men högst nödvändig och lärorik..)


Ha en riktigt skön helg!

 


Vila? Ja, Tack!

Det går i ett just nu. Jobba, städa lägenheten, packa upp, handla prylar till lyan och umgås med människor. Det resulterar i för lite sömn... Är helt enkelt inne i dimman någonstans och längtar efter semestern. Det ska bli helt underbart!

Ikväll ska jag på grillbufé på Statt. Mkt trevligt! Men det får inte blir senare hemgång än 23. Imorgon måste en massa ordnas på jobbet innan semestern. Måste hålla skärpan uppe då :)
 
OnsdagsKram


16.00

Lika illamående och nervös begav jag mig återigen till Jönköping en sväng idag:) O en timma senare efter småprat och kaffestund var avtalet signerat! Bilturen hem var i ett mer harmoniskt tillstånd! Jag säger bara; Där satt den!


Nyinflyttad!

Igår vid 21:30 åt jag och Johan sen middag efter en lång dag. Grillad korv blev det (på vår alldeles egna kolgrill) i kvällssolen!

Jag kände mig dödstrött, hade smärta i ryggen... Men kände av LYCKA! Igår flyttade vi in i vårt radhus på Vårbruksgatan! :)




RSS 2.0