Biskvier i ny tappning

 Idag färdigställdes mina Biskvier. I en egen tappning:)  Blev jättesmarriga, och ser lite ut som glass med chokladsås... Bakverk behöver inte vara pefekta helt enkelt. Låt fantasin flöda. Annat spännande som har hänt idag, är att jag har gjort underbara slingor i håret hos min frisör. Det är sällan jag är mycket nöjd efter en frisörvisit, men idag är jag superdupernöjd. Ska lägga upp en bild omgående, så kan ni se hur det ser ut. Nu blir det vampire diaries med en biskive, kamomillte, en sambo o en katt i divanen.

Ha en skön kväll!

Härlig lördagslöpning!

Idag tog jag mig ut på en långrunda: 11,5 km stapplandes på asfalt. Och det kändes riktigt bra! Den där känslan att jag skulle kunna springa lika långt till manade sig fram längs vägen. Men det intressanta är att min hjärna dock var inställd på den här sträckan, och därför blev det inte längre idag... Kanske var smart dessutom, då knäna tackar mig för att ta det lite lugnt. Nästa veckas långpass ska dock få sig en finfin uppgradering.

Kan även nämna att styrketräningen har gjort att jag klarar belastningen på asfalt bättre. No way att jag slutar med det nu:)

Ha en trevlig lördagskväll! Jag själv ägnar min kväll åt att jobba. Funkar det också.

Finally är mina skogsrundor tillbaka

Häromdagen var det premiär för min första skogsrunda den här våren. Att springa i skogen i jämförelse med asfalt, är som att springa på bomull. Dessvärre måste jag trots detta, ägna mig åt att springa på asfalt en hel del fram till GBG-varvet. Men nåt litet pass i skogen varje vecka är säkert bra det också:)

Känner fredagsmyset virvla omkring. Jag har precis vart o köpt mig en Tara-tidning och lite naturgodis, som blir min vän på divanen senare i em. Ikväll blir det grillning och en titt på Brölloppsfotografen. Men innan allt detta genomförs, ska jag bege mig till gymet för ett gympass o lite bastu efteråt. Skönt!

Ha en bra fredag!

Träningstorka

Då har jag snart varit sjuk (förkyld) hela veckan. Detta innebär bland annat att jag inte har kunnat springa ngt. Faktum är att det har till och med varit jobbigt att gå i trappor. En liten strimma av panik har börjat härja. Det är inte långt kvar till GBG - varvet & jag måste springa. Men det finns möjligen ngt positivt med denna sjukdomsvecka. Den har fungerat lite som "eld i arslet" och förmår mig att börja längta efter att springa.  Många pass under våren har emellanåt kännts som ett måste för att inte tappa kondisen helt. Nu infinner sig den sköna motivationen som jag längtat efter. När förkylningen är över, då ser ni mig garanterat ute i löpspåret igen. Med en ny glöd:)

Idag blir det en lätt promenad ute i skogen. Det blir ett skönt substitut till springandet..

Ikväll dineras kyckling i lergryta hemma hos oss. Detta har inte jag ätit på åratal. Ska bli smaskens, o spännande att tillaga på egen hand!

Ha en trevlig lördagskväll!

Drei Trocaderos!

Ett par dagar senare kommer en härlig sammanfattning av min påskhelg i lovely Barcelona, då H och jag hälsade på vår C:

"Drei Trocaderos, ett kärt återseende, mys ,semester, babblande, sol, vin och Öl,Tant & Lamm, Tapas, Paella, Falafel, promenerande, Rockbar, den berömda Rosbaren, Shoko Bar, Mysiga parker, kallt golv, högklackat, shopping, föga sömn, massa kaffe, en massa skratt,tagga till, Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Original, kramar, bräda i arslet, C:s imponerande spanska".

Har jag glömt ngt? Säg till!:)

RSS 2.0